Xbox Scorpio, cele mai recente informatii

In mod obisnuit, lansarile de console si accesorii de la Microsoft se faceau exclusiv in luna Noiembrie. Se pare totusi ca 2017 va schimba nu doar perspectiva ci si data de lansare. Astfel noul Xbox Scorpio se asteapta a fi lansat la mijlocul verii lui 2017. xbox scorpio Noul produs desi va veni cu o configuratie de top, nu va pune accent pe hardware ci pe ecosistem. Dar sa le luam pe rand:
  • Configuratia lui Scorpio va include un procesor 8-core (inca nu se cunosc detalii de provenienta a CPU-ului) si o placa video¬† cu 6TFLOPs (trillion floating point operation per second). Evident, consola este construita pentru a functiona cu noile echipamentele VR. Mai mult, in prezentarea ce a circulat pe internet in ultima perioada, Fallout 4 VR a fost foarte clar mentionat precum si faptul ca poate reda jocuri 4K cu o rata de refresh de 60Hz.
xbox scorpio
  • Referitor la ecosistem, pariul celor de la Microsoft nu este de a livra continu hardware tot mai performant ci de a construi o biblioteca de aplicatii si jocuri, de a dezvolta o comunitate si de a asigura continuitatea. Astfel, jocurile cumparate online din Microsoft Store se vor putea juca atat pe PC cu Windows 10 cat si pe Xbox. Mai exact, veti putea incepe jocul acasa pe Xbox si sa-l continuati la un prieten sau la servici pe un PC. De asemenea, jocurile de Xbox One se vor putea rula fara probleme pe Scorpio insa nu este clar daca se va intampla si invers ca jocurile de Scorpio sa mearga pe One. In acest sens, un purtator de cuvant al Microsoft a mentionat ca dezvoltatorii de jocuri vor decide daca vor produce jocuri exclusive pentru Scorpio sau nu.
In ceea ce priveste accesoriile, tot ce folositi in prezent pe Xbox One va functiona 100% pe Scorpio. Cat despre pret,  nu a fost anuntat in mod oficial dar tot mai multe site-uri de specialitate se asteapta ca Xbox Scorpio sa coste in jurul a 600$. Sursa: trustedreview.com

=42

Ti-a placut stirea ?