Watch Dogs 2 – prezentare gameplay si trailer nou

Dupa ce au anuntat jocul cu doar cateva zile inainte de E3 2016, Ubisoft si-a respectat promisiunea, prezentand in cadrul propriei conferinte de presa o demonstratie de gameplay din Watch Dogs 2. Bineinteles, nu au lipsit nici imaginile noi, dar nici obisnuitul trailer lansat cu aceasta ocazie.

Actiunea din Watch Dogs 2 va avea loc in San Francisco, metropola de pe coasta de vest a Statelor Unite ale Americii adoptand la randul sau ctOS 2.0, sistemul de operare ce sta in spatele intregii infrastructuri a orasului.

Jucatorii vor intra in pielea unui nou personaj principal, Marcus Holloway, acuzat pe nedrept de algoritmii ctOS 2.0 de o crima pe care nu a comis-o. In incercarea de a-si demonstra nevinovatia si de a stopa ctOS 2.0, Marcus recurge la hacking, posibilitatile oferite de Watch Dogs 2 in acest sens urmand sa fie mult extinse fata de primul joc al seriei. Jucatorii vor putea sa manipuleze atat elementele ce tin de infrastructura orasului (drone, masini, macarele, roboti de securitate etc.), cat si pe fiecare cetatean in parte.


Mediul de joc va fi vast, strazile din San Francisco, acoperisurile cladirilor din Oakland sau birourile pionierilor epocii computerizate din Silicon Valley promitand sa fie perfecte pentru a scoate in evidenta abilitatile de parkour ale lui Marcus. Nu va lipsi nici multiplayer-ul, jucatorii urmand sa aiba posibilitatea sa se grupeze in echipe de hackeri pentru a indeplini misiuni in modul de joc cooperativ.

Watch Dogs 2 va fi lansat pe 15 noiembrie 2016, in versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One si PC.

sursa:ubisoft.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.