Un nou model de iPhone

Saptamana aceasta am avut un “silent launch” de la Apple, ocazie cu care reprezentatii companiei au anuntat un nou iPhone 7 de culoare rosie, disponibil doar in variantele de 128 si 256Gb. Acest model face parte dintr-un proiect a celor de la Apple prin care directioneaza o parte din venituri catre Crucea Rosie. Pretul la care se va vinde in Romania va fi de aprox 3899-4099 pentru modelul de 128Gb si va fi disponibil din luna Aprilie.

De asemenea, iPhone SE de 16 Gb va fi inlocuit cu iPhone SE de 32 Gb iar cel de 64 va fi inlocuit cu varianta cu 128 Gb. Desi capacitatea se dubleaza, preturile vor creste cu max 50 Eur per bucata.

.
.

Tot in aceasta saptamana s-a anuntat ca modelele de volum iPad mini 2 (retina) si iPad Air 2 nu se vor mai fabrica. In gama vor ramane iPad Pro de 9.7 si 12.9”, iPad mini 4 care se va restrange doar la varianta de 128Gb, iar in locul lui iPad Air 2 va apare un nou model care se numeste doar “iPad”, cu capacitatea de 32 si 128Gb dar si cu o beterie de o capacitate ceva mai mare.

In cazul Apple Watch, singura modificare apare la gama de curele: noi modele si noi culori.

Sursa: Apple.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.