Top 10 – Cele mai scumpe si rare telefoane mobile din lume

Toata lumea iubeste produsele de lux. Aici gasesti o lista cu top 10 cele mai scumpe telefoane din lume, care sunt facute pentru familiile regale si inalta clasa sociala.

 

  1. iPhone 5 Black Diamond. Pret – $15,3 Milioane

Una dintre cele mai bogate branduri din lume a facut un telefon din aur galben de 24 karate cu diamante negre foarte rare.

1     

2. iPhone 4 Diamond Rose edition. Pret – $8 Milioane

Pentru finisarea carcasei acestui iPhone 4 s-a lucrat aproximativ 9 saptamani, el este realizat din aur galben de 24 karate (135 g), acoperit cu diamante roz foarte rare.

2
3. iPhone 3GS Supreme Goldstriker Advanced. Pret – $3,5 Milioane

IPhone 3GS Supreme Goldstriker Advanced este cel de-al treilea cel mai scump telefon din lume, el fiind si cel mai popular telefon de lux preferat de catre cei mai bogati oamenii ai lumii.

3

 

4. iPhone 3G King’s Button. Pret – $2,4 Milioane

Creatorul acestui telefon este renumitul bijutier australian Peter Aloisson. El a instalat pe acest telefon 138 diamante în valoare totala de 2,4 milioane de dolari. Ceea ce sporeste frumusetea acestui telefon este un frumos diamant alb de 6,6 care serveste ca buton de start.

4

 

5. GoldVish Le Million. Pret – $1,3 Milioane

GoldVish “Le million” este conceput de catre renumitul designer Emmanuel Gueit, care a proiectat o multime de ceasuri de lux si bijuterii. Acest telefon mobil de lux este o piesa unica care a fost lansata in Elvetia.

5

 

6. Diamond Crypto Smartphone. Pret – $1,3 Milioane

Bazat pe Windows CE, acest telefon inteligent a fost proiectat de catre bijutierul accesoriilor de lux Peter Aloisson. Acest obiect de arta unic are un pret de 1,3 milioane $ si este etichetat ca fiind unul din cele mai costisitoare din lume. Acesta dispune de un capac impodobit cu 50 de diamante, dintre care 10 diamante albastre foarte rare. In afara de acestea, el are, si cateva sectiuni facute in aur roz. De asemenea acesta ofera, de asemenea, protectie impotriva furtului si a santajului tehnologic.

6

 
 

7. Gresso Luxor Las Vegas Jackpot. Pret – $1 Milion

Acest telefon vine de la furnizorul traditional de telefoane de lux – Gresso, si se numește Luxor Las Vegas Jackpot. El a fost lansat in anul 2005 in Elvetia si este fabricat din aur solid cantarind 180 g. Partea din spate a telefonului este realizata din lemn african vechi de peste 200 ani. Acest lemn este considerat ca fiind mai scump lemn din lume. Tastele sale sunt facute din cristale de safir.

7

 

8. Vertu Signature Cobra. Pret – $310,000

Vertu Signature Cobra ocupa locul sapte in topul celor mai scumpe telefoane mobile din lume. Designul este unul exclusivist prin existenta unor forme pe lateralul telefonului, cum ar fi sarpele Cobra. Proiectat de designerul francez Boucheron, telefonul este caracterizat printr-un diamant sub forma de para, un diamant alb rotund, doi ochi de smarald si 439 rubine.

8

 

9. Sony Ericsson Black Diamond. Pret – $310,000

Pe locul noua in clasamentul celor mai scumpe telefoane mobile din lume se afla Sony Ericsson Black Diamond. Jaren Goh a creat acest concept stilat pentru Sony. Este decorat cu doua diamante, unul pe butoanele de navigare si cel de-al doilea pe partea din spate a telefonului, in plus ecranul este din poli-carbonat si are si o tehnologie LED organic.

9

 

10. iPhone Princess Plus. Pret – $176,400

Acest iPhone Princess Plus nu este cu mult diferit de un alt telefon mobil iPhone de la Apple cu toate acestea el se situeaza in top 10 cele mai scumpe telefoane din lume. Acest iPhone a fost proiectat de catre faimosul designer australian Peter Aloisson. Pe langa faptul ca acest iPhone este din aur el mai vine cu nu mai putin de 138 de diamante si 180 briliante de cea mai buna calitate.

10

 

sursa: naij.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.