ScreenTime – controleaza accesul copiilor pe tableta si telefon

ScreenTime este aplicatia de care orice parinte are nevoie pentru a controla accesul copiilor sai pe smartphone cat si pe tableta.

Screen Shot 2016-04-26 at 22.50.28

Cu ajutorul ei, putem programa limita zilnica de timp pe care copiii o au la dispozitie pentru a se juca pe aceste device-uri, orele de scoala si de somn in care accesul le este restrictionat, oprirea de la distanta a device-ului (de exemplu cand vreti sa lase tableta deoparte pentru a merge la masa) sau oferirea de bonusuri (extra time) daca si-au indeplinit anumite sarcini.

ScreenTIme_app

ScreenTime app

Zilnic parintii vor primi de la aplicatie un raport cu site-urile vizitate de copii, aplicatiile in care s-au jucat si durata de timp petrecuta pe fiecare dintre acestea.

Screentime report

In cazul in care copilul cunoaste parola de acces de la Google Play sau AppStore, aveti posibilitatea de preveni/bloca orice instalare noua de joc/aplicatie daca dvs nu ati validat-o.

Aplicatiile pe care le considerati nepotrivite varstei copiilor le puteti bloca definitiv.

Evident ca producatorul s-a gandit si la copiii isteti si a blocat posibilitatea dezinstalarii/stergerii aplicatiei Screen Time fara acordul dvs.

Aplicatia este disponibila pentru iPhone, iPad, Amazon Kindle cat si pe produsele cu sistem de operare Android.

child on ipad

Se comercializeaza in doua variante:

  • Gratuit – permite monitorizarea de la distanta, vizualizarea istoricului de search si acces web, limitata doar la un singur device.
  • Premium, contra cost – 4$/luna – permite in plus limitarea accesului doar pe timp de zi, blocarea aplicatiilor nedorite, instalarea pe un numar nelimitat de device-uri, functia de play&pause, blocarea automata atunci cand s-a atins ora de culcare, email zilnic cu raport de activitate.

Aveti posibilitatea de a testa gratuit functiile Premium pentru o perioada de 14 zile.

Sursa: Screentimelabs.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.