Samsung Galaxy Gear 360 camera cu filmare panoramica

Evenimentul Samsung Unpacked din cadrul Mobile Web Congress 2016 a fost centrat in jurul lansarii celor mai noi modele de telefoane, dar a avut la baza experienta Virtual Reality si filmarea la 360 de grade, ceea ce a permis companiei Samsung sa dezvaluie cel mai nou produs realizat in laboratoarele acestora.

Camera Samsung Gear 360 pentru ca despre ea este vorba, foloseste doua obiective fish eye de 15 megapixeli cu o deschidere a difragmei de f 2.0 care permite captarea unei lumini mai puternice. Camera filmeaza la o rezolutie inalta (3840 x 1920 pixeli) si integreaza un trepied de dimensiuni mici, usor de utilizat si compatibil cu o serie larga de accesorii existente pe piata.

gear-360-unpacked-2016-1

Camera are un fomat compact, cu dimensiuni de 66.7 x 56 x 60 de mm si cu o greutate de 53 de grame. In ce priveste alte capabilitati hardware, prima camera 360 a producatorului sud coreean dispune de un procesor de imagine DRIMe5s, capteaza video in format 4K la 30 fps, imaginile au o rezolutie de pana la 7776 x 3888 pixeli si suporta un card de memorie microSD de pana la 128 de GB.

Are o serie de moduri de inregistrare, intre care video, Photo, Time Lapse video, Looping Video si are setari pentru Sharpess, balans de alb, HDR, EV, ISO. Este rezistenta la apa si praf, avand certificare IP53.

 


Camera se poate conecta la smartphone cu ajutorul conexiunilor Wi-Fi si Bluetooth prin aplicatia disponibila in Play Store. Odata conectat, poti salva continutul inregistrat direct pe smartphone sau sa il incarci direct pe canalele de socializare, inclusiv pe Google Street View.

Continutul poate fi rulat chiar si pe dispozitivele Gear VR, camera fiind compatibila cu noile modele Galaxy S7 si cu smartphone-urile Galaxy Note 5, Galaxy S6 edge+, Galaxy S6 edge, Galaxy S6. Camera va fi disponibila incepand cu a doua jumatate a anului in anumite tari, dar momentan nu stim nimic de data lansarii.

sursa: theverge.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.