Primul smartphone cu 6 GB RAM se numeste Vivo Xplay 5

Compania Vivo nu este un brand prea cunoscut in Europa si Statele Unite, dar in Asia este foarte apreciat si bine vazut, mai ales in China.

Chiar daca nu se bucura de un renume mondial, Vivo se poate lauda cu faptul ca sunt primii sau printre primii care adopta noi trenduri, noi tehnologii. De exemplu, Vivo a livrat primul device cu display QHD, iar acum Vivo Xplay 5, cel mai nou dispozitiv al companiei va fi primul smartphone cu 6GB RAM.

Evident, toata aceasta memorie nu are valoare doar daca vine insotita si de un chipset puternic, iar Vivo a dotat Xplay 5 cu Snapdragon 820, cel mai puternic chipset de pe piata in acest moment. In afara de chipset-ul Snapdragon 820 și cei 6GB RAM, se mai stie ca acest device va avea un display QHD dual edge de 6 inchi, camera foto de 16 megapixeli + camera frontala de 8 megapixeli, baterie de 4300 mAh si Android 6.0 Marshmallow.

Ca si data de lansare nu mai avem mult timp de asteptat,Vivo XPlay 5 va fi prezentat într-un eveniment dedicat, organizat pe 1 martie 2016.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.