Nu esti gamer daca nu folosesti mouse-ul G Pro Gaming

Saptamana trecuta, in data de 16 August, Logitech a lansat un nou mouse G Pro Gaming care se doreste a fi inlocuitorul modelelor de generatie precedenta, G100 si G303. Logitech G Pro Gaming Mouse Printre caracteristicile importante care-l scot in evidenta am sa mentionez:
  • senzorul optic, foarte acurat, proiectat sa functioneze in orice tip de joc, cu rezolutie intre 200 si 12.000 DPI.
  • butoanele tensionate cu arc metalic ce imbunatatesc consistenta precum si reducerea fortei necesare pentru click-uri; asigura un timp de reactie superior comparativ cu modelele de mouse concurente.
  • pentru o prindere exacta, designul a fost optimizat iar suprafata exeterioara a fost acoperita cu un material antiderapant ce asigura in plus si o durabilitate superioara.
  • 6 butoane full configurabile.
Logitech G Pro Gaming Mouse Pentru cei care participa la competitii de gaming, inginerii au decis sa doteze mouse-ul cu o memorie interna in care sa pastreze salvate driverele dar si setarile predefinite anterior de posesor (va pastra rezolutia setata precum si functiile asociate butoanelor). Prin urmare, nu conteaza la ce PC veti conecta mouse-ul, acesta va functiona asa cum l-ati programat dvs sa functioneze. Logitech G Pro Gaming Mouse Pretu si disponibilitate. Din August 2016 in SUA si Europa la preturi echivalente a 70-80 Euro. Specificatii complete: - Rezolutie 200-12.000 DPI - Acceleratie maxima 40G - Viteza maxima 300ips - Conectivitate USB 2.0 - Butoane: 6 - Iluminare: RGB - Greutate: 83 grame (129g cu cablu) - Sistem de operare Windows 7, 8, 10 - Garantie 24 luni

=60

Ti-a placut stirea ?