Logitech C922 Pro Stream, ideala ptr gameri si youtube vloggeri

Logitech a lansat o noua camera web adresata atat domeniului prefesional, de business, cat si gamerilor, model C922 Pro Stream. Aceasta permite streaming live dar si inregistrari la o rezolutie Full HD de 1080p si 30 cadre pe secunda cat si la rezolutie HD de 720p si 60 de cadre pe secunda. Logi c922 pro stream Avantajele acestei camere, in detrimentul unui simplu web cam sau a celei deja integrate pe display-ul laptop-urilor sunt:
  • Gama bogata de culori foarte apropiata de spectrul nostru vizual
  • Capacitatea de a reda, in cazul gamerilor, la o viteza de 60 fps, similara cu cea din joc astfel incat cei care vizioneaza streamingul sa nu rateze niciun detaliu.
c922 pro stream logi
  • Calitate ridicata chiar si in conditii de iluminare redusa, gratie senzorului optic dar si aplicatiilor software care corecteaza permanent autofocusul si luminozitatea.
  • Dynamic Background cu ajutorul caruia se poate schimba fundalul fara a necesita, asa cum se intampla in televiziune, un perete verde in spatele persoanelor filmate.
c922 pro stream logi
  • Posibilitatea de montare a camerei web pe trepied fotografic c922 pro stream Prin urmare, Logitech C922 Pro Stream este alegerea perfecta pentru vloggeri, gameri si mediul profesional de business. Va ajunge in magazine la un pret cuprins intre 450-500 lei.
Sursa: Logitech.com

=64

Ti-a placut stirea ?