IOS 9.3 – O experienta mai buna in fiecare zi si fiecare noapte

Această lansare iOS adaugă numeroase inovații celui mai avansat sistem de operare mobil din lume. O gamă largă de aplicații au fost îmbunătățite, iar o nouă caracteristică ar putea să te ajute să dormi mai bine chiar,va prezentam cateva dintre acestea.

image

Functia Night Shift

Numeroase studii demonstrează că expunerea pe parcursul serii la lumina albastră, strălucitoare a ecranului, poate duce la dereglări ale ritmului circadian și poate afecta ușurința cu care adormim. Night Shift folosește ceasul dispozitivului iOS și geolocația pentru a determina când apune soarele în locația ta. Apoi schimbă automat culorile ecranului tău ajustându-le spre capătul cald al spectrului, protejându-ți astfel ochii. Dimineața, ecranul e readus la configurările sale normale. Vise placute.

image

Functia Notes

Notițe este una din aplicațiile folosite cel mai des, pentru tot felul de lucruri. Acum poți să-ți securizezi notițele care conțin informațiile tale cele mai personale – precum datele financiare, informațiile medicale sau datele de autentificare pe site-urile web – cu ajutorul unei parole sau a amprentei. De asemenea, poți să-ți sortezi notițele alfabetic, în funcție de data la care au fost create sau modificate.

image

Functia Health

Poți găsi aplicații ale terților pentru a-ți monitoriza sănătatea și starea fizică, mai ușor ca niciodată. Categorii precum Greutate, Antrenamente și Somn au un meniu nou care se glisează pentru a dezvălui aplicații grozave pe care le poți adăuga cu ușurință în Dashboard din aplicația Sănătate.1Aplicația Sănătate afișează acum și informații din Apple Watch cu privire la timpul petrecut în mișcare, antrenându-te sau stând pe loc, precum și obiectivele tale. Așa că poți să vezi toate datele cu privire la sănătatea ta într-un singur loc și să partajezi cu ușurință informațiile tale cu aplicații ale tertilor.

by Razvan E.

Sursa: apple.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.