iOS 9.3. lansare si noutati

In cadrul evenimentului in care a lansat noul smartphone iPhone SE, Apple a prezentat si o noua versiune pentru sistemul sau de operare. iOS 9.3 vine cu cateva functii noi si cu o îmbunatatire generala a performantei si consumului de energie.

Noul update aduce, in primul rand, cateva patch-uri pentru bug-uri si vulnerabilitati, alaturi de cateva functii utile, precum Night Shift, care ajusteaza culorile telefonului seara, pentru a nu deranja ochii. Cu alte cuvinte, mai taie din albastrul puternic si insista pe galben, culoare care linisteste si relaxeaza.

Noul iOS 9.3 aduce si o noua aplicatie Notes, parolata prin Touch ID si care sorteaza insemnarile in functie de data si criteriile alfabetice. Se doreste, astfel, ca utilizatorii sa fie încurajati să foloseasca mai mult telefonul pe post de notes, in landscape.

Si aplicatia News a primit noi algoritmi, care aduc un plus de viteza in actualizarea informatiilor si vizionarea acestora.

Update-ul ofera, de asemenea, o noua interfata pentru multitasking si suport tastaturi Bluetooth, alaturi de posibilitatea de a utiliza mai multe aplicatii de sanatate in corelatie cu Health. De asemenea, iOS 9.3 permite asocierea mai multor Apple Watch-uri la un singur iPhone.

Noul update pentru iOS mai aduce, de asemenea, un numar mare de îmbunatatiri pentru aplicatiile Weather, Settings, Compass, Stocks si Store.

Noua actualizare pentru sistemul de operare poate fi descarcata oficial incepand de pe data de 21 Martie 2016.

sursa: apple.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.