Haier Watch se doreste un concurent pentru Apple Watch

Piata smartwatch-urilor creste de la an la an, iar in cadrul targului de tehnologie din Barcelona este posibil sa vedem mai multe prezentari ale unor ceasuri inteligente. Haier Watch a fost anuntat sub forma unui rival cu pret accesibil al lui Apple Watch.

Daca brandul Haier nu va este familiar, trebuie sa precizam ca este o companie cu sediul in China si care, pentru al 6-lea an consecutiv, a fost desemnata cea mai mare companie de electrocasnice din lume. Este drept ca de la frigidere si masini de spalat pana la smart watch-uri este cale lunga …

MWC 2016: Haier Watch se doreşte a fi un rival accesibil pentru Apple watch, cu o curea cu zale

Haier Watch vine cu un display circular de 1.4 inchi cu o rezolutie de 400 x 400 pixeli, are o memorie de 2 GB, iar spatiul intern de stocare vine cu o capacitate de 8 GB. Dispozitivul beneficiaza de mai multe functii pentru monitorizarea efortului fizic, are un senzor pentru puls, vine cu un microfon si cu un difuzor incorporate, intalnim conectivitate Bluetooth 4.0 si ofera rezistenta la apa.

MWC 2016: Haier Watch se doreşte a fi un rival accesibil pentru Apple watch, cu o curea cu zale

O functie care ne-a atras atentia in meniul ceasului si pe care o gasim deosebit de utila este “find my phone”.

haier-watch-design-and-features

Legat de baterie, nu am reusit sa gasim prea multe date pe pagina oficiala a producatorului insa tot mai multe site-uri de specialitate mentioneaza ca acesta ar avea o autonomie de pana la 24 de ore cu toate functiile pornite.

haier-watch-wt-vox-e1456425376119

Ceasul vine cu o curea metalica din zale ce va fi disponibila in culorile argintiu, auriu si negru, dar cumparatorii vor mai avea la dispozitie si alte variante din silicon, piele sau otel inoxidabil. Pretul de comercializare pentru acest ceas inteligent va fi de 220 de dolari. Ceasul va fi disponibil pe rafturile magazinelor incepand cu luna Aprile a acestui an.

 

Sursa: Haier

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.