Game of Thrones – harta interactiva

Dupa sase sezoane de Game of Thrones (Urzeala Tronurilor) putini sunt aceia care pot retine sau a isi aduce aminte unde este dar mai ales unde a fost fiecare personaj la un anumit moment dat.

Game-of-Thrones-personaje-principale-1170x644

Unde era Jon Snow in episodul 6 din seria 1? Jamie Lannister pe unde isi plimba mana de aur in episodul 5 din seria 4? Unde este Iron Island? Dar orasul Meereen? si multe alte intrebari care isi gasesc raspunsul doar rasfoind diverse si numeroase siteuri pentru a le gasi .

Increngatura de intamplari si tesatura de nume, multitudinea de orase, de zone te poate face sa crezi ca GoT este un univers mult prea vast si imposibil de deslusit. Si poate ca asa si este, insa iata cam am gasit o harta interactiva care iti permite sa calatoresti alaturi de personaje, sa desoperi orasele si diversele zone din lumea Game Of Thrones, astfel pana si novicii pot capata lumina de la…Quartermaester.

Quartermaester-map
Este o harta incredibil de detaliata care contine atat locatile confirmate dar si cele speculate ale oraselor sau castelelor din lumea magica a lui George RR Martin.

Va doresc “calatorii” placute!

sursa: thenextweb.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.