Fitbit Aria pentru o sanatate de fier

In portofoliul Fitbit, alaturi de bratarile inteligente si-a facut loc si un cantar, de asemenea, inteligent. Fitbit Aria masoara atat greutatea cat si BMI (body mass index), masa musculara si grasimile din organism.

Fitbit Aria

Masurarea acestor din urma caracteristici este posibila prin inserarea in zona superioara de contact a cantarului a unor electrozi ce trimit semnale electrice de mica intensitate corpului, nepericuloase pentru origanism. In functie de impedanta inregistrata, cantarul poate preciza cu maxima acuratete, nivelul de grasimi si masa musculara din organism.  Sunt importante aceste date intrucat evolutia lor va poate da indica daca va ingrasati (acumulati grasimi) sau daca va fortificati musculatura (cresterea masei musculare).

Fitbit Aria impedantaInformatiile preluate de pe cantar sunt transmise automat contului dvs. prin intermediul retelei wireless de acasa (802.11b). De asemenea, acesta se sincronizeaza cu bratarile de fitness Fitbit cat si cu aplicatia Fitbit App de pe smartphone. Acest ecosistem format din bratara, cantar si aplicatii permite utilizatorilor sa-si seteze obiective. Obiectivele o data create vor fi prelucrate de aplicatia Fitbit App care va va propune zilnic activitati fizice pentru a ajunge la rezultatul dorit.

FitBit Aria aplicatie app

Recunoaste automat pana la 8 utilizatori diferiti iar informatiile inregistrate de Aria sunt transmise ulterior doar catre conturile private ale acestora, asigurand astfel confidentialitatea datelor.

Fitbit Aria black
Fitbit Aria este realizat din sticla polishata, alba sau neagra, cantareste aproape 2 Kg, functioneza cu 4 baterii AA si poate rezista cu brio in aburii din baie fara a se defecta (umiditate intre 15-93%). Greutatea inregistrata poate fi exprimata in Kilograme sau Livre (Lbs.) pe intervalul cuprins intre 9-158Kg.

Screen Shot 2016-04-26 at 21.00.04

Toate informatiile se pot vizualiza intr-o forma grafica intuitiva atat pe smartphone cat si pe PC. Aplicatia de smartphone este disponibila gratuit pentru iOS, Android si Windows.

Fitbit Aria app

In Romania cantarul Fitbit Aria se comercializeaza la un pret cuprins intre 550-600 lei.

In continuarea va invitam sa urmariti un scurt film de prezentare a produsului care evidentiaza principalele caracterisitic:

Sursa: Fitbit.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.