Este oficial, Rockstar lanseaza Red Dead Redemption 2

Desi cei mai multi dintre noi ne asteptam la o versiune noua a lui GTA, se pare ca cei de la Rockstar ne pregatesc o continuare a lui Red Dead Redemption. In urma cu cateva zile pe pagina oficiala nu era nimic clar insa in aceasta seara atat pe http://www.rockstargames.com/ cat si pe Twitter a aparut o imagine care prezinta silueta unui grup de cowboys si urmatoarele informatii: 20 Octombrie, data de lansare a trailer-ului (ora 18.00 a Romaniei) si toamana anului 2017 data oficiala de lansare a jocului.
red dead redemption 2

Pana vom afla mai multe date despre noul joc, trebuie sa reamintim cateva detalii:

  • jocul este dezvoltat de Rockstar Games, producatorul GTA V
  • versiunea anterioara, Red Dead Redemption 1 a fost lansat in Mai 2010 pe PlayStation 3 si XBOX 360; Intre timp a primit un add-on pentru XBOX One.
  • La vremea respectiva, Red Dead a avut parte de un numar foarte mare de reactii pozitive atat din partea fanilor cat si a criticilor.
  • Actiunea din Red Dead Redemption se petrecea in Mexicul anului 1911 dar si in vestul Statelor Unite, perioada in care dvs, John Marston lucrati cu o banda dupa ce sotia si fiul v-au fost luati ostatici.

red dead redemption 2 data lansare si pret

In noul Red Dead Redemption 2 actiunea se petece tot in vestul Americii. Jocul va fi disponibil atat pe XBOX cat si pe PlayStation 4.

Producatorul se lauda cu “o noua experienta online multiplayer”. Sam Houser, fondatorul Rockstar Games a mai declarat ca “speram sa oferim jucatorilor o experienta epica care se bazeaza pe tot ce am invatat facand jocuri”

UPDATE 20.10.2016

Trailer oficial

 

 

Sursa: www.rockstargames.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.