EA Sports lucreaza la FIFA 17

Dupa succesul rasunator pe care l-au obtinut odata cu lansarea Fifa 16, cei de la EA Sports au inceput sa lucreze la noul joc Fifa 17. Developarea jocului nu este gata intr-un an si foarte multi sugereaza ca producatorul a inceput sa lucreze la noul titlu inainte de lansarea Fifa 16.

image

EA a anuntat oficial ca au angajat noi ideologisti si gameri care sa faca un review despre Fifa 16 si celelate versiuni anterioare. Asta ii va ajuta sa gaseasca eventualele bug-uri ptr. a le remedia din timp, inainte de lansarea noului titlu.

La Fifa 16 s-a muncit aproximativ 2 ani asa cum ne-a transmis reprezentantul EA, Peter Moore. El a explicat si motivele care au dus la asta si anume, nucleul jocului s-a schimbat si s-au adus multe imbunatatiri pe plan realistic. Totusi ptr.Fifa 17 nu ne asteptam la schimbari majore, cat mai degraba la un upgrade la precedentul joc.
Va mai dura ceva timp pana vom avea primele imagini si demo-uri, dar cu siguranta lansarea noului Fifa 17 va avea loc in luna Septembrie a acestui an.

 

Daca vrei sa-l comanzi, click aici pentru versiunea de PC, click aici pentru versiunea de XBOX, click aici pentru PS3, click aici pentru PS4

 

Sursa: ea.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.