Cum transferam filmele de pe iPhone fara sa ne dea eroare

Oricat de mare fan Apple as fi, nu pot sa trec peste faptul ca atunci cand vreau sa transfer filmele de pe iPhone pe PC, ma lovesc de eroarea de mai jos.

Folosesc atat un cablul original cat si unul achizitionat de pe Aliexpress cu MFI. Daca la poze functioneaza perfect oricare dintre ele atunci cand vreau sa le descarc pe PC …ei bine, cand vinde vorba de filme, dupa ce se descarca cateva, se blocheaza.

Am incercat diverse variante:

  • sa deschid aplicatia iTunes pentru a ma asigura ca se mentine conexiunea telefon-pc prin intermediul cablului – nu a mers.
  • sa folosesc aplicatia Photos de la Microsoft (vine preinstalata in windows 10) – nici aceasta varianta nu a functionat.
  • Sa folosesc Leef, un stick special creat pentru iPhone – merge insa costisitor si cu greu gasesti sa cumperi unul de la magazinele online din Romania.

In cele din urma am gasit solutia salvatoare. Nu este cea mai buna insa este aproape gratis si rezolvi problema.

Mai jos pasii necesari:

  • Din App Store se instaleaza aplicatia “Simple Transfer – Photo..”.
  • Apoi se instaleaza pe PC aplicatia “SimpleTransfer Desktop”. Pentru aplicatia de PC veti primi link-ul de download direct in aplictia de iOS. In cazul in care nu va apare link-ul de download, l-am postat eu aici pentru a grabi instalarea http://simpletransfer.app/desktop
  • O data instalate ambele aplicatii, conectati cablul intre telefon si PC
  • Pe aplicatia de desktop va apare numele telefonului identificat.
  • Click pe numele telefonului dvs afisat in aplicatia desktop. Vi se va cere un cod de identificare care apare pe telefon.
  • Apoi in aplicatia de desktop veti vizualiza toate pozele si filmele de pe telefon grupate pe foldere (vezi mai jos). Se selecteaza fisierele dorite si se apasa butonul donwload din dreapta sus (vezi poza 2).

Mai sus scriam ca este “aproape gratis” pentru ca aplicatia va lasata sa copiati doar primele 50 de fisiere din fiecare folder (movie, photo, etc).

Daca vreti sa le copiati pe toate fie platiti un abonament anual de aprox 52,99 ron sau 124,99 ron lifetime, ori, copiati 50 de imagini sau filme. Le stergeti apoi de pe telefon. Copiati urmatoarele 50 de imagini sau filme. Repetati actiunea de a le sterge apoi de pe telefon imediat ce le-ati copiat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.