Cu Mi Box, TV-ul poate fi doar asa cum vrei tu

De fiecare data cand privim un echipament electronic sau electrocasnic, daca vedem ca este fabricat in China il consideram de slaba calitate atat din punct de vedere tehnologic cat si din punct de vedere al fiabilitatii. In ciuda proastei reputatii, China a reusit sa aduca pe piata si produse de top care depasesc din toate punctele de vedere brandurile importante. Un astfel de produs este Mi Box, de la Xiaomi, produs ce poate concura de la egal cu celebrul Apple TV. Xiaomi Mi Box Mi Box, pe langa ca este unul din cele mai performante tv box-uri de pe piata, a reusit in scurta sa perioada de cand a fost lansat sa castige premii din partea unor organizatii cu prestigiu, respectiv din partea Reddot Design si Good Design Award. Mi-Box reddots Dar sa lasam povestile si sa vedem care sunt caracteristicile care il fac atat de deosebit:
  • Vine preinstalat cu o serie de aplicatii printre care o sa enumeram cele mai importante: Netflix, TED, musixmatch, NBA, Music Google Play, Youtube, Travel Channel si HuluPlus.
mi box apps
  • Sistemul de operare este Android TV 6.0 si include Google Cast dar si apelare vocale prin intermediul telecomenzii. De asemenea, listingul de clipuri video recomandate se modifica constant in functie de istoricul de vizualizare.
remote control mi box
  • Pe langa accesarea de content video sau radio de pe aplicatiile preinstalate, puteti face mirroring de pe telefonul mobil indiferent ca acesta este cu sistem de operare Android sau iOS. Astfel, albumele foto, colectia de filme, playlistul de melodii precum si apelurile telefonice sau text pot fi redate de pe telefon, direct pe ecranul TV-ului din sufragerie.
mirroring mi box
  • Procesorul grafic este capabil sa redea lin filme la rezolutie 4K cu 60 cadre pe secunda dar si jocuri care, in mod traditional, solicita resurse foarte mari. In plus puteti conecta cu usurinta un gamepad pe Bluetooth.
games mi box
  • Sunetul este atat de clar incat il puteti compara cu cel de pe BluRay. Astfel, Mi Box poate reda atat in format Dolby Digital Plus cat si DTS.
Mi Box sound
  • Specificatii tehnice de top: Procesor: Quad Core 2Ghz GPU: Mali 450 750 MHz RAM: 2GB DDR3 Stocare: Flash 8Gb WiFI 802.11 a/n/g/n/ac dual band (2.4Ghz si 5Ghz) Suntet: pana la 7.1 incinte Porturi: HDMI, USB, Optic, Audio 3.5mm
Nu este inca disponibil pentru comanda si nici pretul nu a fost dezvaluit de producator. Imediat ce aceste informatii vor fi publicate pe site-ul celor de la Xiaomi, vom reveni cu un update la aceasta stire. Sursa: mi.com

=10

Ti-a placut stirea ?