Cele mai recente zvonuri despre iPhone 7

Even Blass, un veteran de incredere ce a publicat de numarate ori scurgeri de informatii cu privrie la produsele Apple a anuntat recent pe Twitter ca evenimentul Apple din aceasta toamna va avea loc in data de 16 Septembrie, deci intr-o vineri si nu intr-o zi de marti asa cum eram obisnuiti.

3_iphone7

Referitor la zvonurile cu privire la iPhone 7, in continuare se pune accent pe renuntarea la conectorul audio jack de 3.5mm. Mai mult decat atat, pe Internet au inceput sa apara poze cu adaptoare de la conectorul lightning la mufa audio de 3.5mm. Plecand de la premiza aceasta, in pachetul de iPhone 7 se va gasi cu singuranta un nou model de casti EarPods care vor veni fie cu conector Lightning, fie cu conexiune bluetooth. Nu trebuie sa uitam si faptul ca Apple este proprietarul marcii Beats – poate vom gasi in pachet o vestiune de PowerBeats sau urBeats.

2_iphone7

Design

Referitor la design, majoritatea zvonurilor confirma ca aspectul noilor telefoanelor va fi in linii mari asemanator cu cel al lui iPhone 6 si 6S. Singura modificare majora ar putea fi aparitia celui de-al 3-lea model din gama, iPhone PRO care ar putea fi lansat abia in Martie 2017.

Potrivit mai multor surse, in toamna vom vedea o versiune “SE” a lui iPhone 6S iar adevaratul iPhone 7 va urma sa se lanseze in cadrul evenimentului din Martie 2017. Atunci se vor prezenta publicului iPhone 7, iPhone 7 Plus si iPhone 7 Pro. O sursa asiatica prezinta chiar imaginea cu prototipurile telefoanelor ce se vor lansa in primavara.

1_iphone7

Multe discutii si multe zvonuri au fost facute si pe seamana butonului de home. In Iunie, Cowen and Company au facut o predictie cu privrie la acesta, potrivit carora, butonul de home va fi in continuare prezent pe iPhone 6SE cat si pe iPhone 7;  Se pare totusi ca pe iPhone 7 vom vedem o versiune de buton cu force touch, tehnologie similara cu cea de la MacBook.

Camera
Tot mai multe surse indica o imbunatatire semnificativa a calitatii imaginii de pe noile telefoane Apple (de parca nu era oricum foarte calitativa). Inca din luna Martie a acestui an site-ul taiwanez Apple.club.tw a publicat o imagine cu un telefon ce avea pe verso doua camere foto. Trebuie sa mentionam ca LG G5 si Huawei P9 au aceasta caracteristica de cava timp.
Ei bine, plecand de la acest zvon, tot mai multe site-uri considera ca o camera duala va fi plasata fie pe iPhone Pro, fie pe pe Pro si Plus dar nu si pe modelul standard de 4.7″.

4_iphone7

Baterie
Bateria, marea problema a telefoanelor de zi – se pare ca noul iPhone va avae o baterie de 1960 mAh vs 1715 mAh cat se gaseste acum sub carcasa unui 6S. Acesta crestere de capacitate ar permite urilizatorilor sa vizualizeze clipuri sau filme cu 90 min in plus sau autonomia telefonului sa creasca de la 11 ore la 12.5 ore.

La ce altceva ne mai putem astepta:
Sa fie full waterproof (Samsung cu al sau S7 este deja waterproof), capacitatea de stocare sa creasca la 256 Gb iar modelul entry sa vina cu 32Gb in loc de 16Gb. De asemenea, modelul Pro sa vina cu 3Gb RAM. Pentru 2017 sunt asteptari foarte mari pe parte de ecran. Specialistii se asteapta la ecran curbat de tip OLED.

5_iphone7

Sursa C|net.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.