Cand se va lansa PlayStation 5 concept si design

PlayStation 4, platforma pentru jocuri video de la Sony a inregistrat un succes nebun pe piata, iar jocurile care sunt lansate continua sa fie vizibile si pe aceasta consola.

Daca ne gandim la PlayStation 5 acesta ar putea fi lansat peste 4 ani, deci mai avem de asteptat, sursele pe care le avem vin de la un site care se ocupa cu strangerea informatiilor despre consola de la Sony pe care o asteptam.

 

Oricum aceasta informatie nu este prea bine batuta in cuie mai ales ca revolutia televizoarelor 4K ar putea grabi putin procesul de lansare ale noii console, pentru ca PS4 nu este chiar asa de bine optimizat pentru 4K, la momentul lansarii consolei, tehnologia FULL HD era in centrul atentiei.

Despre design, la fel nu este totul batut in cuie insa dupa informatiile pe care le citeaza acelasi site observam ca noul design poate fi putin futuristic, dar asta nu afecteaza de loc, mai ales daca esti un extreme gamer.

Pe scurt mai avem de asteptat pana in anul 2020, iar designul poate suferi modificari. Dar dupa cum am mai spus nu este totul sigur si cine stie cum evolueaza tehnologia în 2 ani, sau 3 ani.

sursa: ps5playstation5.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.