Buy Back la eMAG pentru telefoane si tablete

eMAG a lansat din aceasta saptamana un program de buyback pentru telefoane si tablete, program disponibil pentru inceput in Bucuresti (Crangasi), Cluj, Iasi si Constanta.

buy back eMAG

Acest serviciu se adreseaza doar persoanelor fizice care vor trebui sa se deplaseze intr-unul din showroomurile din Bucuresti, Cluj, Constanta sau Iasi. In aceste locatii, reprezentatii eMAG vor evalua telefonul vechi in fata clientului utilizand o aplicatie de calculare a pretului – totul foarte transparent – iar cei care vor accepta valoarea propusa de aplicatie, vor primi pe loc un voucher pe care il vor putea folosi pentru a plati partial sau total un nou smartphone sau tableta. Partea buna este ca pot aduce orice telefon si orice tableta cu conditia ca acestea sa nu fie blocate in vreo retea de telefonie si sa fie functionale.

buy back tableta emag

Cat despre pret, acesta este evident ceva mai mic decat pe OLX insa trebuie sa tineti cont ca produsele preluate de la clienti trebuie reconditionate, reparate (daca este cazul), igenizare, reambalate si vandute ca produse second hand, tranzactii la care comerciantul trebuie sa castige un minim de profit. La aceste tranzactii se platesc de comerciant taxe sub forma de impozite sau tva. Totusi, diferentele de pret nu sunt foarte mari.

Spre exemplu un iPhone 6S de 16Gb

  • Pret nou pe eMAG.ro / Altex / Flanco / iStyle, 2699 lei
  • Pret OLX.ro pentru variante folosite (2nd hand) intre 1800-2100 lei
  • Pret maxim evaluare buyback 1700 lei

Diferenta intre pretul de buyback si cel de OLX este de aprox 15% si de 35% fata de un produs nou, sigilat.

Trebuie sa mentionam ca valoarea maxima se va acorda pentru telefoane care nu prezinta zgarieturi sau lovituri, deci cele care au fost tinute permanent in husa si au avut folie de protectie aplicata pe display. In caz contrar, pretul final oferit va fi mai mic.
Prin urmare, daca aveti prin sertarele de acasa telefoane vechi pe care nu le mai folositi dar sunt functionale si nici nu vreti sa va intalniti cu toti dubiosii pe la statii de metrou, mergeti in eMAG Crangasi, Cluj, Iasi sau Constanta pentru o evaluare. S-ar putea sa faceti un deal bun.

Regulamentul complet din spatele acestei campanii il puteti citi aici: [click]

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.