Battleship pentru console de gaming

Battleship, celebrul joc de strategie va fi disponibil cat de curand si pe consolele Play Station 4 si Xbox One. Pentru cei care nu sunt familiari cu acesta, va putem spune ca este un joc naval de tip turn-based board ce permite jucarea impotriva calculatorului sau direct online impotriva altor adversari. Exista doua moduri de joc: Classic sau Clash at Sea.

battleship

Modul Classic este o varianta 3D a unei plansei de joc impartita in mai multe patratele in care jucatorii isi pot aranja dupa bunul plac cate 5 vapoare. Pe rand, fiecare jucator are drepul de a trage impotriva vapoarelor competitorului care evident nu sunt vizibile decat in momentul in care tinta nimereste un patratel al competitorului in care exista un vapor ascuns. O data ce ati intiuit pozitia intregului vapor, aveti sansa sa-l scufundati. Ca o paralele, Battleship este intr-o oarecare masura similar cu jocul avioanelor pe hartia de matematica pe care-l exersam impreuna cu colegii in pauzele de la scoala.

In modul Clash at Sea aveti sansa sa jocati la un nivel mai avansat, utilizand diverse abilitati pe care le dobanditi pe masura ce jucati/experimentati. De asemenea, in acest mod aveti si misiuni bazate pe o poveste.

Jocul va fi disponibil pe cele doua console din data de 2 August.

Detalii: blog Ubisoft

Leave a Reply

Your email address will not be published.