Apple Watch se apropie de Romania

Apple Watch, primul produs inovator dezvoltat de Apple dupa moartea lui Steve Jobs, a fost lansat oficial in Aprilie 2015 intr-un numar limitat de tari (SUA, Canada, UK, Germania, Franta, Australia, China, Japonia, Hong Kong). Pana in prezent vanzarile acestuia au fost tinute secret insa specialistii estimeaza ca a reusit in mai putin de un an sa acapareze o cota de piata de 40% la nivel global.

Apple Watch Romania

In toamna lui 2015, Apple Watch a venit cu o serie de modificari prin update-rea sistemului de operare dar si prin extinderea accesoriilor si culorilor disponibile (ex. rose gold).

Pe masura trecerii timpului, zona oficiala de comercializare s-a extins, ajungand in majoritatea tarilor devoltate din Europa.

In Octombrie 2015 se lansa si in Europa Centrala si de Est, prin adaugarea pe harta a Poloniei. In Ianuarie 2016 a fostĀ  inclusa Ungaria iar din a doua parte a lunii Februarie va fi disponibil in Grecia. Singurele tari din UE din Estul Europei neacoperite sunt Bulgaria si Romania in care, posibil sa fie lansat oficial in perioada Aprilie – Iunie a acestui an

Leave a Reply

Your email address will not be published.