Aplicatia “Drumul Cetatilor” nu trebuie sa lipseasca de pe mobilul dvs.

Programatorii de la Bitdefender au lansat pe piata o aplicatie de mobil ce se doreste a fi un adevarat ghid de calatorie prin Romania. Indiferent de orasul pe care-l vizitati, daca deschideti aplicatia “Drumul Cetatilor” vei descoperi o lista a castelelor, cetatilor si bisericilor fortificate din apropiere.

Drumul Cetatilor Bitdefender app store google play
Imediat ce porniti aplicatia de pe telefonul mobil, veti fi geolocalizat si veti vizualiza doar obiectivele din imediata apropiere, distanta si timpul de parcurs pana la acestea precum si traseul pe harta pana la obiectivul ales.

Drumul Cetatilor Bitdefender app store google play

 

Drumul Cetatilor Bitdefender app store google play
O data selectat un obiectiv, veti putea vizualiza o poza a acestuia, veti gasi cateva informatii de prezentare (textul nu este prea lung ca sa nu ne plictisim …doar suntem in concediu ;-)) si veti putea vizualiza “strajerii fortificatiei” (chiar asa i-a numit aplicatia), adica persoanele care au dat “check-in” in locul respectiv .

Drumul Cetatilor Bitdefender app store google play
Pe masura ce vizitati diverse locatii si dati check-in, veti castiga stindarde iar in cele din urma veti deveni Voievodul intrategii tari. Drumul Cetatilor Bitdefender app store google play

Eu spre exemplu stau in Bucuresti de peste 30 de ani insa nu stiam ca la doar 15Km de oras exista cetatea getica Argedava sau ca la doar 1 ora de mers cu masina, in apropiere de Dunare se gaseste cetatea romana Durostorum.

Aplicatia este disponibila gratuit in Google Play si App Store si are doar 15Mb.

Succes la vizitat si descoperit locuri noi.

Sursa: Bitdefender

Leave a Reply

Your email address will not be published.